Reggehonk

Voor wie is Reggehonk?

“Reggehonk” is een ontmoetingsgroep georganiseerd voor jongeren in de leeftijdscategorie van 13 tot en met 20 jaar. Jongeren die deelnemen aan de groep hebben moeite met het aangaan en onderhouden van sociale contacten en ze hebben doorgaans hulpvragen op het gebied van sociale vaardigheden en weerbaarheid. 

Met welke vragen kan ik bij jullie terecht?

Bij Reggehonk kan jij dus onder begeleiding van professionele medewerkers nieuwe mensen leren kennen. Je kan leren hoe je contact kan leggen en hoe je het contact op een goede manier kan onderhouden. Met als doel dat je dit uiteindelijk ook zelf in jouw eigen leven kan toepassen, zonder de hulp van professionele medewerkers. 

Bij Reggehonk zijn we op een laagdrempelige en ongedwongen manier samen. Plezier en ontspanning is het eerste doel, om vanuit daar te kunnen werken aan persoonlijke doelen. Tijdens een Reggehonk avond eten we samen en worden er activiteiten ondernomen die in overleg en samenwerking met de jongeren worden georganiseerd.

Jongeren worden geaccepteerd om wie ze zijn en ervaren de groep als een fijne plek om in de praktijk te oefenen met doelen die binnen een eventueel individueel begeleidingstraject van Reggedok zijn opgesteld. 

Wilt u meer weten over Reggehonk? Neem vrijblijvend contact met ons op. 

Ons team

Susan Ruiter

Ambulant hulpverlener

s.ruiter@reggedok.nl
06-83448048

Susan

Nienke Borgers-Zwier

Ambulant hulpverlener

n.borgers@reggedok.nl
06-82285511

Nienke

Kirsten Hofstede

Ambulant hulpverlener

k.hofstede@reggedok.nl
06-58835627

Kirsten

Contact